Баскетболният тим на Варна записа първа загуба в държавното ни първенство.Носителят

...
Баскетболният тим на Варна записа първа загуба в държавното ни първенство.Носителят
Коментари Харесай

Черно море Тича записа първа загуба

Баскетболният отбор на Варна записа първа загуба в държавното ни състезание.

Носителят на Купата и Суперкупата на България Рилски състезател фиксира петата си поредна победа от началото на сезона в НБЛ. В дуел на два от непобедените до този миг отбори възпитаниците на Людмил Хаджисотиров постановиха волята си над Черно море Тича и го победиха след 86:76 (22:21, 24:17, 12:18, 28:19) в здрав мач от програмата на петия кръг, провел се в зала " Христо Борисов " във Варна, написа Sportal.bg.

Така Рилецо продължава да се намира на втората позиция в таблицата с съвършен баланс от 5-0, какъвто е и този на първия в класирането отбор на Спартак Плевен. Черно море пък заема третото място в подреждането с актив от 3-1.

Успехът не пристигна по никакъв начин елементарно за гостите от Самоков, които трябваше на няколко пъти да стопират стремежа на развихрилите се през сегашния сезон " моряци ". Фактически, момчетата на Хаджисотиров стигнаха до триумфа след по-силно показване във втората половина на последната четвърт, в която основни тройки на Еван Бати и Деян Карамфилов пречупиха съпротивата на домакините от Варна. Черно море още веднъж сподели доста положително лице и сигурно ще е удовлетворен от представянето си, откакто съумя да се опълчи на един от главните любимци за купата през тази година.

Димаджио Уигинс приключи със 17 точки и 8 битки за Рилски състезател. Еван Бати и Чавдар Костов нанизаха по 15 точки, с 13 и 5 битки се отличи Александър Янев, а Деян Карамфилов се регистрира с 12 точки, 5 битки и 6 асистенции.

Тач Ънру и Лъчезар Тошков бяха над всички за Черно море, като гардовете вкараха по 19 точки за домакините. Михаил Молдов прибави 13 точки, а Аверил Ъгба се разписа с 12 точки и 8 битки.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР